U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Hedendaags wonen in een rustige omgeving vlakbij het centrum van Temse.
JUUT - Hestor

WAT IS JUUT?

Wonen dichtbij de Schelde in een gezellige gemeente met stedelijke allures

JUUT wordt een stijlvol, aantrekkelijk en comfortabel woonproject van 19 appartementen in het hart van Temse. Geniet van het zuidgerichte uitzicht op de Schelde vanaf de penthouses!

De voormalige Dacca-fabriek vormt het unieke (industriële) kader van de ontwikkeling. De schitterende, monumentale inkomhal van de directeurswoning krijgt de eer die het toekomt en wordt de centrale inkomzone voor het ganse project. De gevels van het herenhuis worden in hun oude glorie hersteld en ook de prachtige moluren en schoorsteenmantels worden bewaard. Bold Architecten zorgt bovendien voor een passend, aantrekkelijk, hedendaags antwoord via de aansluitende nieuwbouwvolumes die duidelijk verwijzen naar het industriële verleden van de site.

Woonproject JUUT wordt futureproof. Dit zowel door de toekomstgerichte invulling van een historische site als door het materiaalgebruik, door de bijna-energieneutrale nieuwbouwvolumes en door de keuzes omtrent wooncomfort.

JUUT - Hestor

HET PROJECT

  • Mix van units met 1, 2 of 3 slaapkamers: van 70 m² tot 125m²
  • Private tuinen tot 68m² en/of (dak-)terrassen tot 71m²
  • Bijna-energieneutrale nieuwbouwappartementen (max E30)
  • Overal vloerverwarming
  • Individuele warmtepomp
  • Ondergrondse garageboxen, autostaanplaatsen en bergingen

JUUT - Hestor
JUUT - Hestor

WAAR LIGT JUUT?

Kasteelstraat 70 - 74, 9140 Temse

Temse is volop bezig aan een opmars. De gemeente omarmt haar geschiedenis en heeft tegelijk het vizier op de toekomst. De gemeente investeert volop in kwalitatieve faciliteiten en krijgt daardoor stedelijke trekjes zonder aan kleinschalige gezelligheid in te boeten. De directeurswoning van JUUT vormt een prachtig ijkpunt vanop de brug over de Schelde.

De Schelde, de markt en het nieuwe zwembad bevinden zich allen op 100m. Alle winkels en voorzieningen liggen op minimale wandelafstand. De Schelde-oevers, de omliggende polders en Weert zijn een lust voor wandelaars en fietsers.

Vanaf het project ben je met de auto binnen de minuut op de brug over de Schelde richting Brussel via de N16. Op 5 minuten rijden bevindt zich de op- en afrit van de E17 richting Gent of Antwerpen.

19
Units
44 %
Verkocht
1-3
Slaapkamers
16
Garages
3
Tuinen
13
Terrassen
dec2024
Oplevering
70 m²
Min. opp.
125 m²
Max. opp.
JUUT - Hestor
Ruime 1-, 2- of 3-slaapkamer appartementen met een uiterst hoogwaardige afwerking.
JUUT - Hestor